Надгробни паметници от Мрамор, Варовик и Гранит

"Гарант-Бенков" ЕООД

Мнения и отзиви на клиенти

Начало / Мнения и отзиви на клиенти

По надолу са представени някои от мненията и отзивите, които сме получили от наши клиенти. Тези съобщения на благодарност ни карат да се чувстваме насърчени и мотивирани да продължаваме да даваме всичко от себе си . Радваме се, че можем да помогнем на толкова хора, в тежък момент от живота им. Ако се нуждаете от изработка и монтаж на надгробен паметник за ваш близък, моля свържете се с нас.

“Добър вечер. Искам да Ви благодаря сърдечно за паметника на моя син. Отидох днес до гроба, да погледна какво е направено и всичко беше изпипано прекрасно. Работниците бяха изчистили след себе си и наистина останах много доволен…”

Александър Д. /пратено по email/

“Здравейте, днес отидох да видя гроба на майка ми, за да запаля една свещичка,  искам да Ви изразя своята благодарност за всичко, което сте направили. Гълъбчето е найстина уникално и надписа е много добър. Благодаря ВИ за професионалното отношение и бързото изпълнение на поръчката…”

Мария Г. / пратено по Viber/

“Здравейте Г-н Бенков. С мъжа ми отидохме днес до гробищата и видяхме паметника на татко. Искам да ви благодаря за това, че ми препоръчхте този модел, наистина изглежда много добре.  Говорих и с брат ми и на него много му е харесало. Лека вечер и благодаря отново за всичко.”

Христина П. /пратено по Viber/

“Добро утро, брат ми ми изпрати снимки от паметника на татко и искам да ви благодаря. Бях в провинцията тези дни и неможах да отида да на място да го видя, но на снимките изглежда много добре. При първа възможност ще дойда да ви видя и да ви благодаря лично.”

Никол Г. /пратено по messenger/

“Здравейте г-н Бенков, видях днес надгробния паметник на жена ми и исках да Ви благодаря за прекрасното изпълнение. Полегналата роза наистина седи много добре и ръкописа, за който ми говорехте се е получил много добре. Благодаря отново и ще мина през ателието в събота да ви доплатя.”

Петър А. /пратено по Viber/

“Здравейте, искам да ви благодаря за бързото изпълнение на поръчката. Днес имахме изнасяне и останах много доволна, че всичко беше готово и изглеждаше чудесно. Ще ви се обадя другата седмица за да се договорим и за паметника на леля, за който Ви казвах в кв.Бояна…”

Галя Т. /пратено по messenger/

“Здравей майсторе, исках да ти драсна два реда от благодарност. Днес бях на гроба и видях какво е направено и останах много довелен. Благодаря ти и ще ти се обадя да се разберем, кога да дойда до ателието, за да си доплатя и специално да те почерпя…”

Христо М. /пратено по MESSENGER/

“Здравей Илиан, благодарим за перфектно свършената работа по надгробния паметник. С сина ми бяхме на гроба днес и останахме много доволни от цялостната Ви работа…”

Мирена Д. / пратено по email/

“Здравейте Г-н Бенков, аз и мойте роднини бяхме възхитени от високия професионализъм по изпълнението на всичко по гроба и сърдечно благодарим за личното Ви отношение към нашите покойни родители…”

Стефка Х. /пратено по Viber/

“Майсторска изработка и задълбоченост към всеки детайл. Останах много доволен от паметника, както и от бързото изпълнение.”

Сергей Х. /коментар в facebook/

“Здравейте, с майка днес бяхме на гроба на татко и искахме да ви изкажем нашите благодарности за всичко. Паметника се е получил много добре и гълъбчето е като живо…”

Александра Т. /пратено по MESSENGER/

“Здравей Илиан, много ти благодаря за стилното изпълнение и отлично свършената работа…”

Жана П. /пратено по Viber/

Популярни модели надгробни паметници

С използването на този сайт се съгласявате с нашата политика за защита на личните данни.